Kao EASYRIG Teret 8-18KG se 17,6 - 39.6 kg Serena Damping Ruku + Flowline Stalan Podršku Tijelo imamo kameru Za Video Film
Nedavno - 20 %

Kao EASYRIG Teret 8-18KG se 17,6 - 39.6 kg Serena Damping Ruku + Flowline Stalan Podršku Tijelo imamo kameru Za Video Film

Tova je dostupan
KM 1846.50
KM 1477.00
Količina robe:


Ako želite vidjeti posljedice molim te posjetiti video link : https : //youtu.be/jm VUOdtks2w
Opis
Serena Damping Ruka
Ovo je Serena Damping Ruka može biti instalirana u našu Flowline Podršku Tijelo smanjiti trese kada hoda i pravi video, smanjenje dinamika greške.
Do suprotno od kazaljke na satu rotaciju o centralnoj osi u horizontalnom pravcu da izbjegneš greške se pojaviti u istu scenu, da bude stabilna. U isto vrijeme, možemo iskoristiti Flowline Podršku Tijelo proljeće produženje rod, moći će ući u srednjoj-red način da nizak mode, i Serena Damping Ruku dodao još dva stabilan osi postojećim sustavima, specijalizovan za vertikalni i horizontalno stabilnost.
To može da napuni 6-20kg (13.2~44 kg ) i lako prilagoditi napetost proljeća bez alata.
Flowline Stalan Kameru Podršku
To nudi ve} u raznovrsnost i pokretljivost ručnim snimanje uz savršenu ravnotežu, stabilnost i potpuno napor olakšanje. Sa jaka je i otporniji marloa konopac, Flowline podržava gimbals i kamere. teže da 39.6 kg=18kg. Da li nekad u ruci-besplatno funkcije, ili kada pokretanjem gimbal na konopcu, ovaj proizvod daje nevjerojatna akciju pucnja i sjajno uglova dok održavanje savršeno stabilnost.
U Flowline je dizajnirao udobno prsluk i podršku pojas prebaci težinu od operater ruke na kukove, tako da se olakšam teret u dugo pucnjave dana. Pored toga, u cilju postizanja bolji balans za dužinu prilagođavanja dugme omogućava operater da postavi precizan visine za podršku baru.
Osobine :
Serena Damping Ruka
Težine : 1 350g (2.97 kg)
Teret Težinu udaljenost : 6 – 20 kg (13 – 44 kg)
Materijal : Aluminija, proljeće u nerđajućeg čelika
Radi sa Flowline Podršku Tijelo
Totallyreactive na oba polako, brzo hodaš/trči sekvence withpush/povuci forcesof 800 – 1 200 g zavisno od kamera teret gimbal totalne težine.
Flowline Stalan Kameru Podršku
Obim grudi : 80-100cm(31.5-39.4 cm)
Struk : 80-120cm(31.5-47inch)
Pruža uravnotežen i stabilna podršku
Oslobađa se vratio i rame napor
Fleksibilan Pojas Sustav
Savršeno montaže gimbals
Veoma Udobno duže od ručnim pogodak
Visinu Prilagodljiva Podršku Baru
Kameru spremaju se preko Gumene-Stisak Kuka
Trajnih tkanine
Mekano rame punjenja
Paket su :
1 X da 39.6 kg Flowline Stalan Kameru Podršku
1 X Trajnih, Ugodno Ruksak
1 X Serena Damping Ruka
[Povratne informacije]
Održavamo visoke standarde u izuzetnosti i bori se za 100% zadovoljstva kupaca! Povratne informacije je veoma važno za nas.
Kontaktirajte nas odmah pre nego što si nam dao neutralan ili negativna povratne informacije, da možemo zadovoljavajući način pređemo i na tvoje brige.

Ključne karakteristike

:
nosivi gimbal
komunikacije:
1/4 zajebi
Paket:
Da
:
HH-ZF-818FSJ
:
64x34x23 cm
:
ALUMOTECH
Težine (g):
900
is_customized:
Yes
boja:
Crna
teret:
Se 17,6 - 39.6 kg
Zemlja Proizvodnju:
Kinu

Slični proizvodi u kategoriji