2000PCS 125khz Promixity rfid Hotelska Ključ Kartica Gostinjskoj Sobi Kartice Za Pristup Sistem Kontrole Mršava ISO Karticu

2000PCS 125khz Promixity rfid Hotelska Ključ Kartica Gostinjskoj Sobi Kartice Za Pristup Sistem Kontrole Mršava ISO Karticu

Tova je dostupan
KM 1132.20
Količina robe:


2000 PCS 125khz Promixity rfid Hotelska Ključ Kartica Gostinjskoj Sobi Kartice Za Pristup Sistem Kontrole Mršava ISO Karticu
Blizini karticu EM4100, 64bits (IH-marinac) sa 64bits Pročitao samo pamćenje
EM4100 blizini kartica je korišćena RFID tehnologije. Svaki od NJIH marinac blizini karticu imam jedinstven serijski broj.
Blizini karte EM4100 je veliko rješenje za pristup kontrolu i radnog vremena sisteme, koji nije potrebna veoma visok stepen sigurnosti.
Čip : EM4100
Funkciju : samo Pročitao
Pamćenje veličine : 64bits Pročitao samo pamćenje (10 HEX serijski broj)
Frekvenciju : 125k Hz
IF Protokola : N/
Dimenzije : 86 x 54mm
Debljine : 0.8 mm
Materijal : PVC
Površinu : Lamination (za usne/prijatelju)
Radio frekvencije : 125k Hz
Čitanje udaljenost : 2-5cm
Za pohranu podataka vrijeme : Minimum 10 godina
Operativni temperatura : -20 da +60° C
Stockage temperatura : -20 da +65° C
Paket : 2000 PCS po Kutiju Unutrašnje
Pristup kontrolu, vrijeme attendace, parkingu, e Payment i bilo koji drugi prijave gde integriteta i sigurnosti podatke od vitalne važnosti.
RFID kartice i Blizina karte ponuditi asortiman funkcije koji se obično koristi za ovakve prijave kao pristup kontrolu, vrijeme i prisustvo, bezgotovinskog isplata, i događaj upravljanja. RFID karte su dostupne sa ISO karticu i kao clamshell kartice.
Kada si mjesto u redu, molim te, izaberi isporuka metode i platiti za naredbu uključujući isporuka naknada. Poslat ćemo stvari za 3 dana nakon što je vaša isplata je završen.
Mi ne uarantee isporuka vremena na sve međunarodna pošiljka zbog razlike u carine čistina puta u pojedinačnim zemlje, što može uticati na to koliko se brzo tvoj proizvod je pregledan. Imajte na umu da kupci su odgovorni za sve dodatne carine, brokerske naknade, dužnosti, i porez za uvozom u tvojoj zemlji. Ove dodatne naknade možda prikupili na vrijeme za isporuku. Nećemo povrat novca isporuka optužbe za odbio pošiljke.
Brodskih koštati ne uključuje li uvoz poreza, a kupci su odgovorni za carine.
Činimo najbolje što možemo da služimo klijentima najbolje što možemo.
Ćemo povrat novca ako vas vratiti stvari u roku od 15 dana tvoj račun od sadržaj iz bilo kog razloga. Međutim, kupac bi trebao biti siguran da u stvari vratila u svoj prvobitni uslovima. Ako stvari koje su oštećene ili izgubio kad su se vratili, kupac će biti odgovoran za takva oštećenja ili gubitka, i mi neće dati kupcu na povrat novca. Kupac bi trebali pokušati da podnese tužbu sa logističkim kompanija je da se oporavi cijena štetu ili gubitka.

Ključne karakteristike

:
TK4100 Mršava Promixity RFID Karticu
:
XCCRFID
čip:
TK 4100
:
Samo Pročitaj , Imate Jedinstvenu serijski broj
Čitanje Udaljenost:
0-5 cm
materail:
PVC
is_customized:
yes
Standard:
85.5*54*0.8 MM CR80 Standard
Pamćenje Veličine:
64bits Pročitao samo pamćenje (10HEX serijski broj)
Frekvenciju:
125KHz

Slični proizvodi u kategoriji