Backlight Visokog Kvaliteta Sat Metar Tachometer OBRTAJA METAR Za TV Traktor Generator Kosilicu Pit bicikl za čamce MARINAC RL-HM035R
Nedavno - 25 %

Backlight Visokog Kvaliteta Sat Metar Tachometer OBRTAJA METAR Za TV Traktor Generator Kosilicu Pit bicikl za čamce MARINAC RL-HM035R

Tova je dostupan
KM 59.85
KM 45.00
Količina robe:


Runleader je ponosan da vam predstavim novog RL-HM035 R Digitalni Backlight Multifunction Tach/Sat metara. To mogu raditi na bilo 2 ili 4 udar gas motor do 8 cilindara.To je moćna tajming sistem, OBRTAJA površine sistem, kao neke druge jedinstvena funkcije dizajn.
Tajming Sistema, Uključujući : nagomilavanja ukupno trči sati TOT , snimak djelomičan vremena POSAO ,održavanje tajmer se mogu postaviti slobodno da 0-200 sati SVC , itd.
OBRTAJA Površine Sistema, Uključujući : površine motor je trenutna OBRTAJA ,snimak i gledanje motor MAX OBRTAJA ,i postavljanje overspeed upozorenje funkcije, frekvenciju osvježavanja može postaviti 0.5 S ili 1,SASTAVILI itd.
Jedinstven Dizajn Uključujući : lako instalirao,zamjenjivi CR2032 bateriju,podatke automatski nakon zameniti baterije,zeleno backlight veliki LCD dizajn,otporan na vodu Stopa IP65,itd.
Pored toga, proizvoda imaju CE i ROHS sertifikat. To je patent oboje u Kine u Sjedinjene Države .
Ovo tach sat metar rekord benzin motor je ukupno trči sati i djelomičan vremena da gasove iz iskra kablovsku.
Sat metar pokazuje ukupno sati i djelomičan put akumulirana. Djelomični tajming može da se gleda i resetovanje od guranja dugme.
Benzin motor zahtijeva održavanje u pravo vrijeme, tako da garantujem dobra predstava.
U SVC funkcije tachometer je da te podsjetim u pravo vrijeme. Ovaj put mogu postaviti od korisnika. To je super sat metar i tajmer.
U tach sat metar pokazuje trenutni OBRTAJA je kad motor radi. Tajming tačnost je 10 RPM.
U poređenju sa tachometer sa pokazivač, to pokazuje OBRTAJA precizniji. Šta je više izuzetan je da tach sat metar može da snimi motor je MAX OBRTAJA u jednom radi period.
Koliko visoko OBRTAJA će štetu motor na osnovu vrsta motor. Drugačije potpuno drugačije ograničen OBRTAJA. (kao motor,jamaha motor,ktm motor) Dugo visoko-OBRTAJA će motor je oštećen. Koliko je to važno je da te podsetim srednjoj OBRTAJA! Ovo tach sat metar mogu postaviti preko OBRTAJA uzbunu za korisnike.
ize : 14.0000 pt; mso-slova-kerning : 1.0000 pt; " > MAX OBRTAJA u jednom radi period.
Ovo se može koristiti na vrhu tachometer na različitim motor i mašine. To je idealno obrtaja za Paramotors, Microlights, Marinac Motore - Inboards i za čamce.
Također koriste za Cipele, Generatore, Mowesr, Model Brodove, Motor se Ciklusi, Skutere, Čistionici i motorne pile.
Ovo tach sat metar koristi više odlican materijal, ima punu pogled prikaži što hajde korisnik vidim ekran jasnije u različitih uglova.
Ovo tach sat metar ne traži dodatne napajanje. Ima internu bateriju i bateriju se mogu zamijeniti.

Ključne karakteristike

Predmet Dužinu:
7.5cm
Materijal Tip:
ABS
Specijalni Karakteristike:
h m/tachometer
Vanjski Testiranje Sertifikat:
CE
Predmet Širina:
3.7cm
Predmet Težinu:
98g
:
runleader
Model Ime:
RL-HM035R
Predmet Visine:
1.3cm

Slični proizvodi u kategoriji