Propasti Sigurno Odelo Sve Nitro Benzin Pogon Vozila RC auto Kamion Buggy Truggy brodovi

Propasti Sigurno Odelo Sve Nitro Benzin Pogon Vozila RC auto Kamion Buggy Truggy brodovi

Tova je dostupan
KM 7.63
Količina robe:


Des cription
Propasti Sigurno Odelo Sve Nitro Benzin Pogon Vozila RC auto Kamion Buggy Truggy brodovi
Predmet je pravi novi originalni CYS potpuno proizvod
CYS Uspjeti sigurna da odelo sve nitro & benzin pogon vozila, sprječava odbegli vozila (brodove, automobile, itd) zbog signal gubitak & slaba baterija.
Specifikacije :
1.Težine : 6g
2.Radi volti : 4.8 V-6 V
3.Utovar trenutni : 7m A(4.8 V)
4.Preciznost prostor :
Osobine :
Slaba baterija upozorenje.
Sprečava nesreća od otkrivanja slaba baterija napona, nisko radio baterija napona, ne radio signal, i na signalu.
Zaustavi vozilo za kočnicu servo.
Skladu sa 4.8 V-6 V prijemnik izvor energije.
Zahtijeva : Spojiti osigurač jedinica da gas/kočnicu servo i prijemnik.
Pomoćni sigurnosni uređaj koji stalno provjerava puls signal iz prijemnika putem PROCESOR i okrene na propast sigurno (F/S) funkcionisati ako se puls je uznemiren zbog smetnje. Kada napajanje napon kapi, bateriju uspjeti (B-F/S) funkcije
Compact i lagan dizajn ne utječe servo nastup.
Odgovor brzo da lažnu operaciju do smetnji, itd, i sprečava gubitak kontrole R/C modeli. Brzo sjećam funkcije brzo resets F/S funkcije od normalne stvari izlaz signal iz prijemnika kada smetnje, itd. nestaje.
Sigurnosni Slomiti Namještaljka Spojiti osigurač jedinica da gas/kočnicu servo i prijemnik. Biti siguran da posmatram polaritet od žica vodi. .Povezati da odašiljač moći okrenuti na odašiljač, a sada i ti?vidimo O zelenom je DOVELO osvjetljenje, to ukazuje na to da je signal je ulaz, servo koji povezuju da O će dobiti signal, dok su operativni Odašiljač. .Pritisni throttler napraviti servo preseliti u ideja položaj, gura O Ulaz signal botton, oslobodi dok crvene DOVEO što je dovelo do 3 puta, onda to pokazuje O ima bilježe signal. .Isključi odašiljač vlast, a sada i ti?vidimo O zelenom DOVEO je otišao, dok crvene DOVEO je izazvalo, Servo kreće na položaj koji je postavljena prije. .Ponovo urna na odašiljač moć, O zelenom DOVEO je osvjetljenje, servo će potez kao odašiljač u pokretu. Sve je namešteno je uradio, da možeš raditi odašiljač slobodno.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji