Dvostruka Motor Brzinu Kontrolor oprala J DC 150A ,RC Penjanje kamion Blizanac Motors

Dvostruka Motor Brzinu Kontrolor oprala J DC 150A ,RC Penjanje kamion Blizanac Motors

Tova je dostupan
KM 62.73
Količina robe:


Predmet detalje Koristiti : Vozila & Daljinski Igračke Mjesto Porijekla : Guangdong Kini (Kopno) Za Vozilo Tip : Avione RC Dijelove & Accs : Motors
Motor Brzinu Kontrolor oprala vodootporne J 5-17 V 75 A M/Rikverc,RC odbor TANKE
U CSS 75 A Vodootporne Oprala J je dizajnirana da se koristi u kola, kamione, i rock kukce. trci oprala motors.Sa jednostavno naprijed, kočnica, i preokrenuti kontrole.
Specifikacije :
Moć Uslov : 5-14 Mobilni Ni MH, 2-4 Mobilni Li POInput
Napon : 7 V-17 VBEC izlaz : 5 V/1 A
Stalna Trenutni : 75 A, Naprijed : 75 A, Nazad : 50 A
Gase : 45mm x 33mm x 20
Vodootporan : Da
Težine : 88g unutrašnje otpor : 1 milliohm
Proizvod mogućnosti :
Automatsko odsečena signal izlaz kada ne signal Kada ne servo-signal ( van kontrole domet), ili nije otvorio daljinski uređaj, izlaz strani će biti izlaz sigal (to je, Huizhong zaštitu). Automatski će otkriti servo-signal, pa brzinu guverner nije kao prije, što se prvo mora otvoriti daljinski onda dati guverner moć.
Prilagoditi do sredine lokaciju automatski Guverner mogu automatski prilagoditi (otkriti) sredine trenutku lokaciju. Bez obzira gde je do sredine fino podešavanje pol od daljinski je, šta to može da tu poziciju za do sredine. To dobio?t proizaći iz model akciju koju je zbog zaboravio podešavanja?s iskrivljenju, onda da izbjegne nevolje prilagođava do sredine.
Aplikaciju za kočnice funkcije Udario gas u suprotno pravcu je kočnica. Ako želiš auto, da bi trebao prvo kočnicu, drugi red natrag u sredinu, prošle contrarily udario pištolj.
samo naprijed??kočnicu??okreni pola??vratiti
Radi glatko Izlazna snaga je PWM modulation, modulation frekvenciju je 3 KHz. To jako pomaže motor od nisko brzinu na brzom glatko. Posebno kada je nisko, motor operacija je veoma glatko.

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji