APM2.52 APM Kontrolor Leta Odbor Za Multicopter ARDUPILOT MEGA 2.5.2 M/slučaj

APM2.52 APM Kontrolor Leta Odbor Za Multicopter ARDUPILOT MEGA 2.5.2 M/slučaj

Tova je dostupan
KM 43.60
Količina robe:

APM2.52 APM Kontrolor Leta Odbor Za Multicopter ARDUPILOT MEGA 2.5.2 M/slučaj(besplatan vojnik verzija novi sa Zaštitnik Slučaj )
Opis :
- APM 2.5 je Upgarde verzija APM2.0,i NEMA razlike u nastup u sve između dva, odbor je još uvijek isti, u smislu funkcionalno i to vodi isti kao kod APM 2.0. Upravo smo slobodan bacati u nekoliko novih univerzalni ukršteni konektori tamo (tako pribor može biti krst skladu sa novim PX4 i zaštititi od korisnika koji povezuje kabel u pogrešnom pravcu), neki proizvodnju poboljšanja, koja će dozvoljava da proizvodnju brže i konačno smo dodali malo zaštitu karakteristike da zaštitiš od te obrnuti polaritet/kratki spoj ljubavnici.
Funkcija u poređenju sa APM 2.0
- Nema više štit/daughterboard : magnetometer i dataflash su se preselila u glavnu odbora, lakše da se okupe, popravka i hack.
- Nema više ugrađeni GPS, ali dodali smo nove 6-igle DF13 veza za naš novi GPS kablovsku standard (PX4) i zadržao star, ali pouzdan Molex (IH-406) veza za stare GPS kompatibilnosti.
- Stari radio-modem veza je nestala a sada je zamenjena naš novi 6-igle DF13 veza (kao GPS, jer obojica su UART je. Dobio to?), ovo će biti u skladu sa PX4 i sprečava korisnika iz raznijeti UART mux.
- Dodali smo drugu zaštitu osigurač i diodu (ti više nisu potrebne da solder to sebi) za ekstra obrnuti polaritet i kratki spoj zaštitu.
- Stari I2 C veza je nestao i zamijenjen je naš novi 4-igle DF13 veza (da PX4 kompatibilni. Oh, čekaj ispravka.. Ništa od oba (PX4 & APM2.5) kompatibilni jedno s drugim, mi smo stvorili ovo standard zajedno kao tim, ali moram da dam prosjeka kredita PX4).
- Dodao misterija 6-pin DF13 Veza to će biti koristio kasnije. Znam da voliš iznenađenja zato ostanite uz nas. Ništa strašno, ali je stvarno kul i ce te spasiti neke vojnik tu i tamo.
- Dodao Magnetometer Skakač to ti omogućava da onesposobi na brodu magnetometer, tako možeš zakačiti vanjski jedan.
- Dodao ekstra DOVEO privržen PPM koder (Atmega32-U2) na pin PC7. Ovo će nam omogućava kasnije da koristiš to kao PPM status naznaka i ostaviti te jadne TX/RX DOVEO je rade svoj nameravao posao.
Ovo listing ne uključujući Ublox-6 SATI GPS

Ključne karakteristike

Slični proizvodi u kategoriji