4PCS D60mm izvuci snagu 110 KG jednu stranu jaka kup neodymium NdFeB magnet bazu A3 čelika umotana lampu tvornica sa jebati rupu

4PCS D60mm izvuci snagu 110 KG jednu stranu jaka kup neodymium NdFeB magnet bazu A3 čelika umotana lampu tvornica sa jebati rupu

Tova je dostupan
KM 118.20
Količina robe:


Vlasništvo magneti sa metal umotana : jednu stranu postaje jako magnetsko moć, jači od magneta wothout metal, sa druge strane veoma slab. Metala zaštititi magneti, nije lako biti srušio.
Velicina : Promjeru 60mm,debljine 15mm, M8 rupu.
radi temperatura : ispod 80 stepeni
Magnetne smeru : Kroz debljine.
Vertikalnim izvuci snagu : within110 KG. (Povlačenje sila je odlučio kako magnet je koristio, apsolutno ne.)
Magneta mogu samo privući proizvodi od željeza, kobalt, novčić. Čistoća i debljine , i veličine kontakt surfacel odlučiti moć od magneta. Slabije, deblje i veće metal proizvod je, jace je magnet ce pokazati.)
Radna lice bi trebalo biti veoma uglađeno i čisto.
Ovaj proizvod napišeš o neodymium magnhet unutra, umotan sa A3 čelik . Cijeli promjer je D60mm.
mnogo uključuje : 4 PCS× magnetno bazu D60mm.
Više magneti slike su u belows,
Zahtjev za neodymium magnetno bazu :
Magnetni baze su korišćena u industrijski područja ili čak dnevnik, za metal površinu raznih instrumenata, pozicioniranje alat nosioca i fiksni instalaciju, i tako dalje.
Kada rukovanje neodymium magnet, više treba biti oprezan :
NEODYMIUM MAGNETI BI SE TREBALI BITI DRŽATI DALJE OD DJECE. NE POJEDEŠ ILI UDAHNITE MAGNETI. UNOŠENJA ILI UDISANJE OD MAGNETA MOŽE REZULTIRATI POVREDE, ILI SMRT. RIJETKO-ZEMLJI MAGNETI NISU IGRAČKE. OSIGURAJTE MAGNETI KADA BEZ NADZORA. Deca ne bi trebalo biti dopušteno da sredim ili igrati sa retkim-zemlji magneti. Dece i odraslih ne bi trebalo da proguta magneti ili mjesto magneti na bilo tijelo otvor tako uhu, u nosu i ustima. Ako magneta progutao ili aspirated da pluća, hitnu medicinsku pažnju je potrebno.
NEODYMIUM MAGNETA krhka i ne može slomiti lako. Ovi magneti će postati demagnetizirana je kada je izložen visoku temperaturu. Ovi magneti su moćna i mogu ubrzati u srednje brzine jedno prema drugome i prema obojenih materijal. Kad ovi magneti zajedno brzo, mogu uništiti i slomit šalje čestice imaju brzinu. Ovi magneti takođe mogu da ustinem snažno ako dozvoljeno da se zajedno protiv kožu. Ti uvijek treba nositi rukavice i oko zaštitu kad rukovanje velikog magneta. Veoma veliki magnet može predstavljati razornu hazarda i ne bi trebala biti sređeno.
Izvuci snagu opisi na ovom mjestu su procjena na osnovu idealnim okolnostima i ne bi se trebale koristiti u prijavu dizajn. Varijacije na sadržaj željeza, debljine, temperatura i površinu završiti i stanje će se sve smanjiti ove gledanost. Magneti bi se trebali nikad se koristi da podigne objekata iznad ljudi.
NEODYMIUM MAGNETI imati jake magnetno polje to može oštetiti elektronske opreme i magnetnim za pohranu podataka medija.

Ključne karakteristike

Složeni:
NdFeB Magnet
:
Mogu se pretvarati
Prijavu:
Industrijske Magnet
:
Trajno
Formi:
Kupa Formi

Slični proizvodi u kategoriji