DIYKIT Auto HD Parking Prati Sistem je DOVELO noćno retrovizoru Auto Kamera Sa 4.3 cm Auto Retrovizor Monitor
Nedavno - 17 %

DIYKIT Auto HD Parking Prati Sistem je DOVELO noćno retrovizoru Auto Kamera Sa 4.3 cm Auto Retrovizor Monitor

Tova je dostupan
KM 56.82
KM 47.00
Količina robe:


4.3 cm TFT LCD Auto Ogledalo Monitor
+ DOVEO noćno retrovizoru Kameru Parking Sistem 2 CH Video Doprinos
Najbolje rješenje za tvoje auto obrnuti sistem Vodootporan je DOVELO kameru sa široki ugao pogled
Visokog kvaliteta TFT LCD monitor
2 kanal video ulaza
Lako instalaciju
4.3 LCD Retrovizor Auto Monitor Unutrašnjih Pribor za Parkiranje Pomoć Sistem Kit
Ponaša se kao normalan retrovizor, i reflektor će automatski se pojavljuje kada monitor je isključen. Tako da možeš snimak preko tvoj originalni ogledalo, a to će pokazati retrovizoru, sliku, a to je povezano sa retrovizoru kameru, u retrovizoru slika će se pojaviti na ekranu automatski kad preokretanje auto.
Jednom kad tvoj auto je opremljen ovo kompaktna i moderno video obrnuti sistem, svet oko tvoj auto će te ne muči više! Njena 2 video podatke također omogućava da uživaš u video od DVD ili ostalih uređaja.
Da otkad unazad kamera je povezan sa tvoj auto je unazad svjetlo moć dine kejbl, kada si obrnutog kola, unazad kamera će biti pogon na. I pratiti će prikazati ulazni video 1 čiji signal dolazi iz unazad kameru. Kada se auto ostaviti reserving mode, unazad kamera je pogon slobodno. Monitoru će prebaci na ulaz 2 prikaži.
Kameru :
Ovu Boju Kola retrovizoru Kamera je nova i nikad ne koristi visokog kvaliteta DOVEO Noć boja kameru. Sa Visoko-definiciji širom pogled uglove i dobro vodootporne funkcije, to je sasvim riješiti problem loše auto retrovizoru efekat, smanjiti incidenata i nesreće.
Visoko-definiciji i 120 stepeni širom pogled uglova Sa dobrim vodootporne funkcije. Primjenjuju na razne Vozila : automobil, kamion, PRIKOLICU, mini kombi, itd Riješiti problem loše auto retrovizoru efekat, mogu smanjiti incidenata i nesreće. Podrške DOVEO Noć boja sliku Sa svojim elegantan i savremene dizajn, ova kamera je vrlo popularan, Kada je auto nazad, Slika će pokazati Obrnuti vode liniju Napravio visokog kvaliteta i trajna materijal Svoje jednostavne i skroman dizajn i male velicine ne privlači pažnju. Poslat ćemo NTSC / DRUGAR prema vašoj zemlji, ako imaš druge potrebe, molim vas, ostavite poruku.
Unesite "R". Auto Ogledalo Monitor prikaži automatski retrovizoru imidž
Unesite "N" ili "D". Auto Monitor ne prikaži sliku ili prikaži POMOĆNA Video sliku.
Sa ove tačke, možeš parkirati svoj auto lako, veoma brzo i bezbedno.To će biti dosta sigurniji za početnike ili čak i profesionalni vozaci.Kao što nikad ne znaš kad nesreća će se dogoditi.Možeš samo da se pripremimo za najgore.
Veza Dijagram :
Specifikacije :
Monitor :
Ekranu veličine : 4.

Ključne karakteristike

:
DIYKIT
Žice ili Bežični:
Žicu
Oklop Materijal:
Vodio Liniju:
Da
Objektiv Materijal:
Alarm Tip:
Vozilo Pojačanje Kamera
Dužina Video Kabla:
6M
Materijal Tip:
ABS
Video:
Dva put video doprinos
sistem:
DRUŽE / NTSC

Slični proizvodi u kategoriji