DIYKIT 7 Cm retrovizoru Auto Ogledalo Monitor + Video Parking Radar + IR noćno Auto Kamera Parking Senzor Pomoć Sustav
Nedavno - 18 %

DIYKIT 7 Cm retrovizoru Auto Ogledalo Monitor + Video Parking Radar + IR noćno Auto Kamera Parking Senzor Pomoć Sustav

Tova je dostupan
KM 117.94
KM 97.00
Količina robe:


Najnovije & Popularna 7" LCD Prikaži Ogledalo Auto Monitor
Noćno Retrovizoru Kameru
4 Parking Senzor
7 cm TFT LCD Retrovizor Auto Monitor
Ponaša se kao normalan retrovizor, i reflektor će automatski se pojavljuje kada monitor je isključen. Tako da možeš snimak preko tvoj originalni ogledalo, a to će pokazati retrovizoru, sliku, a to je povezano sa retrovizoru kameru, u retrovizoru slika će se pojaviti na ekranu automatski kad preokretanje auto.
Da otkad unazad kamera je povezan sa tvoj auto je unazad svjetlo moć dine kejbl, kada si obrnutog kola, unazad kamera će biti pogon na. I pratiti će prikazati ulazni video 1 čiji signal dolazi iz unazad kameru. Kada se auto ostaviti reserving mode, unazad kamera je pogon slobodno. Monitoru će prebaci na ulaz 2 prikaži.
Kameru :
Ovu Boju Kola retrovizoru Kamera je nova i nikad ne koristi visokog kvaliteta IR Noć boja kameru. Sa Visoko-definiciji širom pogled uglove i dobro vodootporne funkcije, to je sasvim riješiti problem loše auto retrovizoru efekat, smanjiti incidenata i nesreće.
Visoko-definiciji i 120 stepeni širom pogled uglove, w sa dobar vodootporne funkcije. Primjenjuju na razne Vozila : automobil, kamion, PRIKOLICU, mini kombi, itd Sa svojim elegantan i savremene dizajn, ova kamera je vrlo popularan, Kada je auto nazad, Slika će pokazati Obrnuti vode liniju Napravio visokog kvaliteta i trajna materijal poslat Ćemo NTSC / DRUGAR prema vašoj zemlji, ako imaš druge potrebe, molim vas, ostavite poruku.
Unazad Video Parking Senzori 4 Senzor Kit
Četiri detektore(boja selectable) Pet različitih frekvencije alarm zvuk prema daljini
Sa ovom Parkingu Senzor sistem nije ugrađen, vozači mogu smanjiti taj rizik od nesreće. Ovo pristupačnim parking senzor pomaže proces paralelno i pojačanje parking dizajnirana za vaše zabrinutosti u vezi sigurnosti i za vozila koje su jadni zadnji vidljivost. Sistem će uspeti automatski da otkrije prepreke na zadnjem delu tvoj auto u bilo koje vrijeme. Svi delovi su dizajnirani sa profesionalnim razredu kvalitet.
Alarm zvuk će postati još brzo kad udaljenost dobije sve kraće i kraće, alarm mode i opasnost mode.
Kako to funkcioniše? Sistem je automatski se aktivira se kada si se uključe nazad. Mali senzori su je otišao u zadnji deo vozilo, poslali su i dobiti sonična radio talase, koji odbijaju prepreke i da vas upozorim na njihovo prisustvo. Unutrašnje zvono to se postepeno se povećava u frekvenciji kao i ti pristup objekat.
Kako da to instaliram?
Nema "U" na detektor, molim te, drži strijela gore kad instalirati; To će biti najbolji instalirati detektore od visine oko 50-60cm od zemlji Povezati crveno-crna kablovsku seperately da pozitivan/ negtive pol od unazad lampu.

Ključne karakteristike

:
DIYKIT
OSD Jeziku:
Rusija,Bosanski
Razgovarati Domet:
2m
Model Ime:
041
:
Vidljiva
Materijal Tip:
ABS

Slični proizvodi u kategoriji